Slovan proti okleštěné sestavě Horses bodoval naplno

2.11.2022

Moravská Třebová - plný počet bodů si do tabulky připsal Slovan. Hlinečtí odjížděli k utkání v sestavě bez několika stále zraněných hráčů a další se potýkají s nemocemi.

Domácí vstoupili do utkání aktivně a první tři minuty byly pro hosty těžké Vl. Saifr měl plné ruce práce. Ve 3 minutě  pálil od modré M. Machač, ale oslabení po vyloučení D.Králíčka se podařilo ubránit. V 6 minutě projel do úniku M. Kišš zakončil střelou, kterou Peksa v brance stihl vyrazit. Velice přísné vyloučení D.Brožka na 5 min + do konce utkání za údajný faul kolenem... (všichni jsme viděli souboj ramenem) ještě více oslabil řady hostí. V přesilové hře se domácí ujali vedení 1:0. Prvních deset minutu druhé třetiny hlindčtí určovali tón hry. Peksa čelit min čtyřem brankovým příležitostem,  vyrovnat stav  na 1:1 se podařilo ve 24 minutě po akci kterou založil P. Beneš a po finální přihrávce M. Kišše zakončil M. Machač.. Bohužel jsme nevyužili další šance a domácí  ve 32 minutě zvýšili na 2:1 po nešťastném odrazu kotouče od zadního mantinelu, který zasunul okolo tyče do branky Fibrich. Domácí si následně vytvořili silný tlak v pásmu a ve 34 minutě zvýšil na 3:1 Marek. Hlinečtí opět vyrovnali hru, ale šance opět zastavilo přísné vyloučení D. Králíčka. I při velké snaze se nepodařilo do konce druhé části snížit stav na rozdíl branky. V úvodu třetí třetiny domácí navýšili vedení na stav 4:1 a o vývoji utkání bylo prakticky rozhodnuto. Navíc útočné snahy před brankou domácích byly trestány tak, že na trestnou lavici putovali vždy hráči z obou stran což domácím jen vyhovovalo. Utkání se pak dohrávalo pod taktovkou domácích, kteří navýšili skóre na konečných 7:1.

 

Hlasy po utkání:

Trenér Pavel Rohlík : ,, Do utkání jsme šli ve velmi okleštěné sestavě. Nastoupit muselo několik hráčů z naší juniorky. V začátku utkání byl ještě do konce utkání vyloučen D. Brožek. V počtu 4 obránců a 9 útočníků jsme přesto drželi s kompletním soupeřem krok a měli několik slibných příležitostí vstřelit branku. Bohužel jsme je neproměnili. Po polovině utkání jsme i vinou únavy začali dělat chyby. Soupeř je potrestal a utkání rozhodl. 

Klukům musím i přes prohru poděkovat, že odevzdali maximum možného.”

HC Slovan M.Třebová vs. HC Hlinsko Horses
skóre:
7 : 1
třetiny:
1:0, 2:1, 4:0
branky domácí:
11. Cach (Horký, Janků), 32. Fibrich (Kuchař, Berčák), 35. Marek (Berčák, Fibrich), 43. Scheuter (Šíp), 54. Janků (Skopal), 57. Berčák (Marek), 59. Cach (Horký, Skopal)
branky hosté:
24. Machač (Kišš, Beneš)
sestava domácí:
M. Peksa (D. Venouš) — M. Blaháček, D. Dubovčí, D. Kuchař, L. Janků, L. Pírek, O. Holub, F. Cekr — D. Marek, M. Horký, T. Kavan, T. Berčák, J. Fibrich, A. Scheuter, D. Cach, P. Skopal, L. Šíp
sestava hosté:
V. Saifr (T. Vlk) — M. Picka, T. Hudec, P. Fink, M. Machač, P. Beneš — D. Králíček, J. Bouška, T. Grygar, O. Karásek, D. Brožek, J. Hron, M. Kišš, J. Jílek, P. Štěpánek
rozhodčí:
David Kolář — Patrik Landsmann, Matěj Mikula

Příští zápasy

Poslední zápasy

LMŽ B | 24.3. 2024, 9:00
HC Hlinsko Horses - HC Slovan M.Třebová
3 - 9
RLJ | 23.3. 2024, 14:00
HC Hlinsko Horses - SK Kutná Hora
5 - 1
RLD | 20.3. 2024, 18:00
HC Slovan M.Třebová - HC Hlinsko Horses
1 - 3
LMŽ B | 17.3. 2024, 9:00
Skuteč - HC Hlinsko Horses
4 - 12
LSŽ B | 16.3. 2024, 10:30
HC Hlinsko Horses - HC Slovan M.Třebová
5 - 4