Velká marodka v týmu pokračuje, Choceň po boji vyhrála o branku.

17.10.2021

Hlinsko - velká marodka v týmu hlineckých pokračuje. Po utkání v Č.Třebové, které jsme odehráli ve 12 hráčích nás čekal další silný soupeř, ale situace v týmu se o moc nezlepšila naopak. Vrátil se M. Havel ale zranění si obnovil ještě v první třetině, dále pro nemoc chyběli Cejpek, Homola, Hron, Dítě, Pelán, P.Lenoch. V zápasu nám pomohli junioři Matýs a  M. Sekyra, který odehrál premiérový mistrák za A tým.

První část skončila bezbrankově, protože domácí hosty do mnoha šancí nepustili,na gólových šancí měli dokonce o jednu víc než hosté a pozorně ubránili přesilovku choceňských hráčů.  Svoji šanci v první minutě druhé třetiny využil T.Bříza (as. P. Beneš) , který projel z vlastní třetiny po křídle až před Valentu a z těžkého úhlu poslal kotouč přesně do pravého horního růžku 1:0 . Hosté zvýšli aktivitu a po chybě na modré čáře se ve 26 minutě přes našeho obráce přehnal do přečíslení dva na jedna Krejza s Hemským a svoji šanci využili 1:1. Ve 30 minutě mohli domácí vyrovnat po závaru před brankou hostí. Hrál se rychlý hokej nahoru dolů a z něj vytěžil další branku soupeř a šel do vedení přes skrumáž hráčů propadla do branky  střela Rudyho z dálky, kterou Vl.Saifr pořádně neviděl 1:2. Ve 37 minutě mohlo být hůř, ale samostatný únik Pulpána domácí gólman zlikvidoval. Tlak hostí pokračoval. Ve 38 minutě proměnil svoji šanci Hemský 1:3.  Na začátku třetí třetiny přidali hosté další branku, když se prosadil Prachař po střele Šedy 1:4. Hlinečtí Koně však nevzdávali a bojovali dál ve 45 minutě, kdy využil přesilovou hru R.Chvojka asistence D.Brožek 2:4. Za 30 vteřin zde bylo kontaktní branka T.Břízy (as. Matýs) 3:4 a domácí rázem bojovali o vyrovnání a měli k němu blízko. Přesilová hra v 56 minutě trvala krátce protože, podle nového pravidla domácí brankář rozehrál nedovoleným způsobem. Blízko k pojišťovací brance měl Pilař, ale Vl.Saifr byl proti a rovněž tak proti dalšímu brejku Pulpána. Domácí chtěli ještě zkusit power-play, ale  k šanci se již nedostali.

Po utkání P. Jančařík -  škoda, že nám chyběli nemocní hráči, nicméně kluci bojovali a v zásadě dodržovali nastavenou taktiku. V utkání bojovali a toho si cením. Některé chyby nás stály lepší výsledek ale o tom je hokej. Soupeři gratulujeme k výhře.

 

 

HC Hlinsko Horses vs. HC Spartak Choceň
skóre:
3 : 4
třetiny:
0:0, 1:3, 2:1
branky domácí:
21.Bříza(Beneš) 46.Chvojka (Brožek) 46. Bříza (Matýs)
branky hosté:
26. Krejza (Hemský) 34. Rudy (Půlpán) 38. Hemský (Vlček) 43, Prachař (Šeda)
sestava domácí:
Saifr - Beneš, Fink, Brázda, Lenoch Š., Hudec, Sekyra - Brožek,Havel, Bříza, Chvojka, Matýs, Králíček, Zdražil, Pavlata, Hamák.
sestava hosté:
Valenta - Rudy,Škvor, Novák, Bradáč, Šeda, Knytl, Hemský, Krejza, Pulpán, Prachař, Lichtág, Pilař L., Půlpán, Pirkl, Vlček, Blažek, Martinec, Pilař M.

Příští zápasy

Poslední zápasy

LMŽ B | 24.3. 2024, 9:00
HC Hlinsko Horses - HC Slovan M.Třebová
3 - 9
RLJ | 23.3. 2024, 14:00
HC Hlinsko Horses - SK Kutná Hora
5 - 1
RLD | 20.3. 2024, 18:00
HC Slovan M.Třebová - HC Hlinsko Horses
1 - 3
LMŽ B | 17.3. 2024, 9:00
Skuteč - HC Hlinsko Horses
4 - 12
LSŽ B | 16.3. 2024, 10:30
HC Hlinsko Horses - HC Slovan M.Třebová
5 - 4