Vyrovnané utkání rozhodly nájezdy, kde byl úspěšnější Trutnov.

22.10.2023

H l i n s k o -  v utkání Horses dvakrát dotahovali vedení kvalitního soupeře, deset minut před koncem utkání vyrovnali stav, nicméně nevyužili tři velké šance a nerozhodli v prodloužení. V nájezdech byl úspěšnější soupeř.

V první třetině byl lepší soupeř. Od první minuty měl lepší pohyb. Domácí ohrozili poprvé soupeřovu branku až v 5 minutě. Navíc oslabení v 6 minutě naší hře nepomohlo. M.Kraus řešil dvě šance nejlepšího hráče soupeře Vondráčka. Další oslabení ve 13 minutě již soupeř potrestal brankou Macha po asistenci Chytráčka. V této části domácím vázla rozehrávka. V 16 minutě vyzkoušel pozornost Holubce v brance junior A.Bříza po vyhraném souboji M.Zdražila v rohu kluziště. V 17 minutě první přesilová hra domácích Holubec však pokus J.Olivy z vrcholu kruhů chytil do lapačky. Hosté v závěru třetiny faulovali A.Břízu a domácí si tak přesilovku přenesli do druhé části.

Přesilovku na začátku druhé části domácí ještě nevyužili, ale začali si vytvářet tlak na branku Trutnova. Ve 28 minutě vytáhl M. Havel gólmana soupeře po rychlém objetí branky z jeho svatyně, ale nepodařilo se ani jemu ani dalším spoluhráčům zamést kotouč do prázdné branky. Ve 30 minutě fauloval Luštinec a v přesilové hře se prosadil po střele M.Machače od modré části krásnou tečí O.Karásek 1:1.  Vyrovnávací branka domácí nakopla k ještě vyšší aktivitě, z kruhu pálil M. Havel, následně od modré M. Machač, ale jeho střela rozezněla jen tyč. Ve 36 minutě ujel J.Oliva s P. Štěpánkem do přečíslení, střela skončila na lapačce Holubce. Ve 37 minutě M.Kraus opět řešil dvě šance zkušeného Vondráčka. V poslední minutě druhé třetiny vyslal M.Kišš lobem do brejku M.Machače, ten nabral rychlost a blafákem mezi betony poslal domácí do těsného vedení 2:1.

Ve 43. minutě domácí vedení ztratili, do rychlého přečíslení dva na jedna se dostal Mach s Luštincem a vyrovnal stav 2:2. Domácí se snažili dostat vedení na svou stranu. Ve 43 pálil tvrdě M.Lojek, ale střela skončila v lapačce. Domácí v touze strhnout vedení na svou stranu zampoměli znovu na bránění a zkušený Vondráček ve 46 minutě v přečíslení s Váchou zařídil vedení hostů 2:3. Domácí znovu zabojovali a dostali soupeře pod tlak po akci M.Machače s M. Kiššem, ve 47 minutě pálil J.Oliva. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. Vyrovnání režíroval opět M. Machač, který prokličkoval celým hřištěm a O.Karásek dokončil jeho akci vyrovnávací brankou 3:3. V posledních 10 minutách mělo Hlinsko více ze hry, ale na obrat to nestačilo.

V pětiminutovém prodloužení měli první šanci hosté, ale v kombinaci se domácím dařilo. Bohužel nevyužilo obrovské tři gólové šance. V nájezdech byli o jednu branku úspěšnější hosté, kdy vítězný nájezd vstřelil Vondráček.

 

 

 

HC Hlinsko Horses vs. HC Trutnov
skóre:
3 : 4 SN
třetiny:
0:1, 2:0, 1:2, 0:1
branky domácí:
32. Karásek (Machač, Kišš), 40. Machač (Kišš), 50. Karásek (Machač, Kišš)
branky hosté:
15. Mach (Chytráček, Chaloupka), 43. Luštinec (Mach, Chytráček), 46. Vondráček (Vácha, Smékal), rozh. náj. Vondráček (TS)
sestava domácí:
M. Kraus (M. Peřina) — P. Beneš, M. Machač, M. Nepokoj, J. Oliva, M. Lojek, P. Fink — T. Hudec, M. Zdražil, A. Bříza, P. Štěpánek, M. Havel, T. Bříza, M. Kišš, O. Karásek, R. Chvojka
sestava hosté:
O. Holubec (P. Bílek) — Z. Křížek, J. Mostecký, P. Chaloupka, O. Štembera, L. Vácha, L. Junek, T. Křížek — J. Tatar, P. Chytráček, M. Rada, D. Smékal, F. Krsek, J. Luštinec, R. Vondráček, J. Šimoníček, M. Stojkovič, Š. Švadlák, R. Mach
rozhodčí:
Jan Čížek — Michal Schaffer, Pavel Kolář Počet diváků : 121

Příští zápasy

Poslední zápasy

LMŽ B | 24.3. 2024, 9:00
HC Hlinsko Horses - HC Slovan M.Třebová
3 - 9
RLJ | 23.3. 2024, 14:00
HC Hlinsko Horses - SK Kutná Hora
5 - 1
RLD | 20.3. 2024, 18:00
HC Slovan M.Třebová - HC Hlinsko Horses
1 - 3
LMŽ B | 17.3. 2024, 9:00
Skuteč - HC Hlinsko Horses
4 - 12
LSŽ B | 16.3. 2024, 10:30
HC Hlinsko Horses - HC Slovan M.Třebová
5 - 4