Ve vyrovnaném utkání rozhodla branka Horses devět minut před koncem.

5.11.2023

T ř e b e c h o v i c e -  o výhře nad Orebity se ve vyrovnaném utkání rozhodla branka J. Hrona 9 minut před koncem utkání. 

Hlinečtí vstoupili do utkání aktivně, hned ve druhé minutě si vytvořil gólovou příležitost v přečíslení dva na jedna O. Karásek s M. Kiššem jeho střela však skončila na vyrážečce domácího gólmana. Ve třetí minutě vybojoval R.Chvojka kotouč na zadním mantinelu, vyslal přesnou přihrávku na M. Havla k pravé tyči, ale ten z první přihrál na volného T,Břízu, který tuto kombinační akci neváhal do odkryté části Saifrovy branky střelou do horního levého růžku zakončit 0:1. Následovaly další dvě rychlé akce Horses které zakončoval P.Kubal, který se po zranění vrátil do týmu, další akci zakončoval M. Kišš. V 6 minutě se domácím podařilo vyrovnat Sajdlovi po střele Samka od modré čáry. Následné oslabení v 8 minutě domácí  nevyužili, ale vytvořili si tlak v pásmu. V15 minutě zaspala obrana Orebitů a Horses se opět ujali vedení - po střele M. Kišše, doklepl kotouč do branky O. Karásek 1:2.

Na začátku druhé části pykal  Š. Lenoch, hlinečtí dobře bránili a navíc po uplynutí trestu se Š. Lenoch zapojil do protiútoku M. Havla a  T.Břízy, který zakončoval střelou, kterou gólman domácích s obtížemi vyrazil, ale z druhé vlny jej  Š. Lenich střelou poslal  do branky 1:3. Domácí však bojovali o každý kotouč dvě velké šance spálil Netušil jehož pokusy kryl M. Kraus. Ve třetí nabídnuté přesilovce se domácí dočkali a snížili brankou Menyhárta po teči a tlačenici v brankovišti 2:3.  Domácí faulovali po dalších akcích hostí,  nicméně Horses nesehráli dvojnásobnou přesilovku tak, aby odskočili z těsného stavu. Domácí se tlačili stále více do útoku. Dvě minuty před koncem třetiny vyrovnal Zahradník po přihrávce Mlatečka 3:3.

Ve třetí části se tak opět začínalo od nuly. Do třetí části nenastoupil M.Havel pro bolesti ve spodní části těla. Ve 42 minutě opět šance O.Karáska, následovalo oslabení pak vyloučení domácího hráče. Svoji šanci nedokončil úspěšně M. Nepokoj, který se prokličkoval přes půl kluziště. Ve 49 minutě domácí opět faulovali, zámek ve třetině domácích trval dvě minuty,branka nepadla.Hosté přesto dál pokračovali v tlaku na branku a po závaru v brankovišti se nejlépe zorientoval J. Horn, které zužitkoval střelu T.Břízy 3:4. Domácí se vrhli všechny síly do útoku, hosté zvládli oslabení po vyloučení J.Jílka. Domácí byli blízko vyrovnání, ale M.Kraus držel svůj tým při pokusu Drašnara.Domácí zkusili power play ale na výsledku to již nic nezměnilo, protože Horses ubránili všechny pokusy, v největší šanci se skokem do střely obětoval M. Nepokoj. V závěru mohl ještě zvýšit P. Beneš, ale jeho pokus těsně minul tyčku.

SK Třebechovice vs. HC Hlinsko Horses
skóre:
3 : 4
třetiny:
1:2, 2:1, 0:1
branky domácí:
6. Sajdl (Samek, Zahradník), 31. Menyhárt (Kostka, Netušil), 38. Zahradník (Mlateček, Sajdl)
branky hosté:
3. Bříza (Havel, Chvojka), 15. Karásek (Machač, Kišš), 26. Lenoch (Bříza, Havel), 52. Hron (Beneš, Bříza)
sestava domácí:
V. Saifr (J. Šimon) — M. Veselý, M. Mlateček, F. Samek, M. Dittrich, V. Kostka, D. Souček — J. Drašnar, M. Javůrek, T. Drašnar, R. Netušil, L. Sajdl, J. Jušta, O. Menyhárt, T. Zahradník, M. Matouš
sestava hosté:
M. Kraus (M. Hanák) — P. Beneš, M. Machač, M. Nepokoj, Š. Lenoch, P. Fink — P. Kubal, M. Zdražil, P. Štěpánek, J. Jílek, M. Havel, T. Bříza, M. Kišš, J. Hron, O. Karásek, R. Chvojka
rozhodčí:
Libor Veinfurter — Mikuláš Pluháček, Ondřej Rezek

Příští zápasy

Poslední zápasy

LMŽ B | 24.3. 2024, 9:00
HC Hlinsko Horses - HC Slovan M.Třebová
3 - 9
RLJ | 23.3. 2024, 14:00
HC Hlinsko Horses - SK Kutná Hora
5 - 1
RLD | 20.3. 2024, 18:00
HC Slovan M.Třebová - HC Hlinsko Horses
1 - 3
LMŽ B | 17.3. 2024, 9:00
Skuteč - HC Hlinsko Horses
4 - 12
LSŽ B | 16.3. 2024, 10:30
HC Hlinsko Horses - HC Slovan M.Třebová
5 - 4