Tři body po utkání se Slovanem zůstaly doma.

2.1.2022

H l i ns k o - v poslením utkání v tomto roce se domácím Horses dařilo a v předvánočním čase nasázeli Slovanu pod stromeček šest branek.š

Prvních sedm  minut utkání soupeři oťukávali a oba gólmani měli stejně práce.V osmé minutě založil pěknou kombinační akci P.Beneš s D. Homolou a rychlým protiútokem ji zakončil T.Cejpek po spolupráci s T.Břízou a Koně se ujali vedení 1:0. V následujících minutách se hra přitvrdila a na trestnou lavici putovali zejména domácí hráči, ale hosté nedokázali tři početní výhody využít, protože domácí hráči padali do střel a  L.Saifr v brance domácích dokázal pokrýt i vyložené šance Slovanu. Na začátku druhé třetiny se po rychlé akci dostal před branku Marek s Čiklem a ten v 21. minutě vyrovnal stav na 1:1. O minutu později však rychlý protiútok založili domácí, střelu T.Břízy zblokoval obránce, ale na druhou táhlou  a skrytou  střelu za ním najíždějícího D.Matýse brankář hostí nedosáhl 2:1. Ve 25 minutě velice dobře napadal obránce na zadním mantinelu M.Havel a vybojoval kotouč pro Chvojku, ten se pokusil překonat Ryšavého,který střelu kryl, ale ne již dorážku P. Kulhánka, který se postaral o dvoubrankové vedení 3:1. Slovan opět snížil na rozdíl jedné branky v 27 minutě po střele  Marka z mezikruží 3:2. Od 30 minuty si hlinečtí vytvořili tlak po řadě střel ze kterého vytěžili další branku po akci založené J. Hamákem a zakončené po souboji v předbrankovém prostoru D.Králíčkem 4:2. Dalších pět minut domácí prakticky neopouštěli útočné pásmo. Ryšavý v brance soupeře čelil další spršce střel. 

Do závěrečné třetiny měli domácí úspěsný vstup, po třiceti vteřinách hry se do přečíslení dva na jedna dostal T.Bříza, který krásnou žabkou na hůl T.Cejpka nabil na střelu a než se gólman hostí stačil přemístit k druhé tyči měl kotouč již za zády 5:2. Skórova mohl následně M. Havel a také R.Chvojka, kteří dokázali ujet obraně hostí. V 51 minutě bylo ještě veseleji, protože přesilovou hru domácí využili za 10 vteřin, P. Lenoch mířenou střelou od modré přesně našel nastavenou hůl T.Břízy, který ji tečoval do branky 6:2. V 57 minutě L.Saifr vychytal přečíslení soupeře v nájezdu dva na jedna. Slovan korigoval konečný výsledek 30 vteřin před koncem utkání, když využil přesilovou hru po brance Čikla 6:3.

 

HC Hlinsko Horses vs. HC Slovan M.Třebová
skóre:
6 : 3
třetiny:
1:0, 3:2, 2:1
branky domácí:
9.Cejpek (Bříza) 23.Matýs (Bříza) 25. Kulhánek (Chvojka, Havel) 36. Králíček (Kulhánek) 41.Cejpek (Bříza,Homola) 51. Bříza (Cejpek, Beneš)
branky hosté:
21. Čikl (Marek) 27. Marek (Cach, Janků) 60. Čikl (Cach, Netolický)
sestava domácí:
Saifr - Beneš, Fink, Lenoch P., Lenoch Š., Hamák, Sekyra, Havel,Chvojka,Brožek,Bříza,Homola,Cejpek,Zdražil, Kulhánek,Králíček,Matýs
sestava hosté:
Ryšavý - Minařík, Janků, Dubovči, Faltus, Veselský, Netolický, Máša, Marek, Krč, Čikl, Vysloužil, Cach, Hroch, Filip

Příští zápasy

Poslední zápasy

LMŽ B | 24.3. 2024, 9:00
HC Hlinsko Horses - HC Slovan M.Třebová
3 - 9
RLJ | 23.3. 2024, 14:00
HC Hlinsko Horses - SK Kutná Hora
5 - 1
RLD | 20.3. 2024, 18:00
HC Slovan M.Třebová - HC Hlinsko Horses
1 - 3
LMŽ B | 17.3. 2024, 9:00
Skuteč - HC Hlinsko Horses
4 - 12
LSŽ B | 16.3. 2024, 10:30
HC Hlinsko Horses - HC Slovan M.Třebová
5 - 4